Visuda

Multimedia

Film og foto

Vi tilbyr filming og fotografering som tjeneste, trenger du en informativ film om firmaet eller virksomheten din? eller ett reklamesnutt for produktet ditt? Vi kan hjelpe til med dette.

Digitale medier

Trenger du en digital banner som skaper blikkfang, eller kanskje du trenge en interaktiv katalog som folk kan bla i? Dette er ting vi kan hjelpe til med!

Grafisk design

Brosjyrer, flyers og kataloger

Vi lager brosjyrer, flyers, kataloger o.l etter ditt behov, ofte kan dette være ett god informasjonskilde til kunder, besøkende eller ved andre tilfeller der dette kan være nyttig.

Banner / Roll-up banner og skilt

En ting vi har laget mye av er roll-up banners for kunder, en flott måte å få blikkfang på en messe eller bare inne ved ett bygg. En veldig kostnadseffektiv måte å vise seg frem på. Vi har også laget forskjellige typer skilt, alt fra en gatebukk til faste skilt som står ved offentlige attraksjoner.

Visittkort

Visittkort er jo en flott og enkel måte å kunne presentere seg på, men det er også viktig å kunne skille seg ut fra mengden, ett godt visittkort skal helst kunne skape blikkfang mens den også forteller alt den trenger om firmaet/virksomheten og kontakt informasjonen.

Contact us for a price offer on a service