Visualization

Teknisk tegning, 3D visualisering, Animasjon, Produktdesign

Click to enlarge image

3D Visualisering og animasjon

Produkt Visualisering

Dette kan være hvilket som helst produkt, alt i fra en sjokolade til en vindmølle. Det som er viktig er å presentere produktet på best mulig måte. Skal det vises mye tekniske aspekter går det inn under Teknisk animasjon og visualisering. Skal dette trykkes i magasin / plakater / store bilder kreves det ofte ekstremt høy oppløsning og kvalitet på renderingen.

Arkitekt visualisering

Her produserer vi en visualisering av boliger / interiør / bygninger / hytter og lignende. Dette kan for eksempel være ett boligfelt oppå et flyfoto. Intreiør av bolig konsepter / oppussing. Oversikt av leilighet til en salgs annonse. Nybygg på hytte osv. Kanskje noen ønsker å se hvordan huset ser ut med solceller på taket.

Teknisk animasjon / visualisering

Innbærer en animasjon av en mekanisk / teknisk løsning. Som viser alle aspektene kunden ønsker på en oversiktelig og presentabel måte. Her er noen eksempler: en modul på en oljerig, rust deteksjon i rør, kommunikasjons system, nytt vei system til vei vesenet, mobil app, Offshore / subsea systemer til olje og gass produksjon.

Reklame visualisering og animasjon til TV og sosiale medier.

Vi kan hjelpe med å lage spennende og attraktive animasjoner og visualiseringer for prosjektet ditt.

Teknisk Tegning og Design

Arkitekt Tegning

Ide utvikling til konseptutvikling Tegninger for Påbygg/nybygg/oppussing av bolig Nybygg/Påbygg - Boliger Tegninger av Interiør Løsninger Salgs Tegninger for Annonser i 2D/3D Tegne dine gamle hus tegninger fra Papir til Digitale Tegninger Søknadstegninger til kommunen - f eks vise hvor den nye garasjen skal stå på tomter

Mekanisk tegning

Ide utvikling til konseptutvikling Metalkonstruksjoner feste braketter

Related portfolio articles

Contact us for a price offer on a service