Visuda

Våre erfaringer

Vi har mange års erfaring innenfor 3D visualisering og animasjon for flere forskjellige typer prosjekter og kunder.

I teamet vårt har vi dyktige designere og 3d animatører som kan hjelpe deg med å visualisere dine ideer og prosjekter.

3D Visualisering

Produkt Visualisering

Vi vil akkurat det du vil, å presentere ditt produkt på best mulig måte.

Se ditt design i en form av et fotorealistisk bilde eller film, før prototypen din blir skapt. Dette kan brukes til blant annet markedsundersøkelser, bruksanvisninger, etiketter, visualisering til brosjyrer og annet salgsmateriell. Man får jo også en bedre forståelse av hvordan produktet vil se ut før produksjonen blir satt igang.

Vi tilbyr 3D printing for å få en håndfast prototype hvor du kan undersøke produktet i mer detaljer, sånn at du kan spare penger i lengden hvis det er noen feil med produktet.

Ofte kan 3D visualisering foretrekkes, dette på grunn av at man har sjansen til å se produktet før det settes i produksjon. 3D visualiseringer gir deg muligheten til å lett kunne endre på detaljer, lys og materiell - det gir deg et innblikk i hvordan produktet vil se ut i ferdig form.

Arkitekt visualisering

Med en 3D arkitektur visualisering så kan man skape bygninger, interiør, hytter og lignende før de blir oppført og bygget.

Man får mulighet til å se hvordan en bolig kan se ut inni og utenfor i form av bilder, film og i virtuelle simuleringer. Du vil se bygget fra de vinklene som ønskes og dermed foregripe feil og misforståelser før det er for sent. Med simuleringer så kan man gå rundt i bygget før det er ferdig og få en bedre følelse av hvordan det vil se ut til slutt.

Visualiseringen kan brukes til å treffe de riktige beslutningene om oppføringen av en bygning i for eksempel et bymiljø, hvor plasseringen kan vises før det blir tatt en avgjørende beslutning.

Animasjon

Teknisk animasjon / Visualisering

Dette innbærer en animasjon av en mekanisk eller teknisk løsning som viser alle aspektene kunden ønsker på en oversiktelig og presentabel måte.

  • En modul på en oljerigg.
  • Rust deteksjon i rør.
  • Kommunikasjonssystem.
  • Nytt veisystem til vegvesenet.
  • Mobil app.
  • Offshore/subsea systemer til olje og gass industrien.

Reklame visualisering og animasjon til TV og sosiale medier

Vi kan hjelpe med å lage spennende, attraktive animasjoner og visualiseringer for å fremheve produktet, ideen og/eller prosjektet ditt på de sosiale og tradisjonelle mediumene. Ofte kan dette gi et bra blikkfang og ha positive ringvirkninger for det du prøver å oppnå.

Ta kontakt hvis du ønsker et pristilbud på en tjeneste