Visuda

Multimedia

Film og foto

Vi tilbyr filming og fotografering som tjeneste, enten du trenger en informativ film om firmaet eller virksomheten din eller ett reklamesnutt for produktet ditt? Vi kan hjelpe til med dette.

Andre ting som vi tilbyr er drone filming, portrett on location foto/film.

Vi kan blande inn 3d modeller i ekte film slik at du enklere ser hvordan ting kan potensielt se ut.

Digitale medier

Digitale medier er et veldig bredt tema som egentlig er en beskrivelse av former for elektronisk kommunikasjon gjort tilgjengelig av datateknologi.

Det som oftest forbindes med uttrykket digitale medier er jo blant annet digitale bannere som man har med annonser / nettsteder samt interaktive kataloger og sider.

Dette er ting vi tilbyr, ofte i tråd med sosiale medier eller andre nettsted-relaterte oppdrag.

Grafisk design

Brosjyrer, flyers og kataloger

Vi lager brosjyrer, flyers, kataloger og lignende etter ditt behov, ofte kan dette være en god informasjonskilde til kunder, besøkende eller ved andre tilfeller der dette kan være nyttig å kunne presentere ting i form av printede ting.

Banner / Roll-up banner og skilt

En ting vi har laget mye av er roll-up banners for kunder, en flott måte å få blikkfang på en messe eller bare inne ved ett bygg. En veldig kostnadseffektiv måte å vise seg frem på. Vi har også laget forskjellige typer skilt, alt fra en gatebukk til faste skilt som står ved offentlige attraksjoner.

Visittkort

Visittkort er jo en flott og enkel måte å kunne presentere seg på, men det er også viktig å kunne skille seg ut fra mengden, ett godt visittkort skal helst kunne skape blikkfang mens den også forteller alt den trenger om firmaet/virksomheten og kontakt informasjonen.

Ta kontakt hvis du ønsker et pristilbud på en tjeneste