Sola Historielag – Hjemmeside

Vi lagde hjemmesiden for Sola Historielag. Det var viktig å fornye innholdet men samtidig ta vare på det innholdet som var og den gode søkemotor optimaliseringen de hadde. Målet var å få siden opp som ett autentisk side for informasjon, for alle aldre, noe det har vært og man kan se på statistikkene siden.

Link til siden: https://solahistorielag.no/

Bilder fra siden:


Flere artikler fra samme kategori: Web


 • Rogaland Historielag – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  Vi lagde en hjemmeside for Rogaland Historielag. Rogaland Historielag er jo i toppen av paraplyet av de historielagene i rogaland, så de har hundrevis av bøker så det var viktig få disse frem salget av disse på en god måte, samtidig som artikler og arrangement skulle enkl...

  Les Mer


 • Sandnes Historielag – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  Vi lagde hjemmesiden for Sandnes Historielag. Dette er en side som skulle vise hva de drev meg, videoer/streams fra møtene og vise frem bøkene de hadde til salgs. Vi holdt oss til fargen de brukte før og har brukt til andre ting.

  Les Mer


 • Tasta Historielag – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  For Tasta Historielag så måtte vi importere tusenvis av html filer og konvertere til wordpress, det var en intressant utfordring, naturligvis så skulle siden se moderne ut men fortsatt holde på de verdiene de har men og være enkel å bruke.

  Les Mer


 • CRE8 Systems – Hjemmeside


  Kategori: Web


  For noen år siden så lagde vi en hjemmeside for CRE8 Systems. Det som var viktig var å få frem produkter, hjem de er og hva de holder på med. Det var viktig å holde på stilen de hadde, samt gjøre det moderne. De ønsket også å ha det så customizable så mulig så vi la opp s...

  Les Mer


 • Rifle-Precision-System – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  Vi lagde en nettbutikk for Rifle-Precision-System og deres søster selskap Sk-guns, her var det viktig å kunne ha både priser på norsk og i euro, som automatisk skiftet når man var logget inn på siden. Det var også viktig å kunne shippe ut til utlandet.

  Les Mer