Sola Historielag – Redigering av møter/foredrag

Sola Historielag har vært år mange forskjellige møter der de har forskjellige foredragsholdere.

I 2020 så måtte de gjøre noen grep og dermed ble vi med for å filme de første par møtene da ingen kunne delta pga pandemien. Vi viste dem hvordan de senere kunne gjøre dette enkelt selv med en GoPro og det har fungert ganske bra. Vi får filmklippene fra de og så legge vi til sånn at powerpoint slidene fint synker med videoen, slik at man får med seg foredraget akkurat som om man er der. Vi har jo også fargekorrigert og må av og til oppjustere lyden.

Her har dere det siste foredraget fra 2022, man kan se resten på kanalen deres på youtube. Ofte mye interessant historie fra Sola og omegn.


Flere artikler fra samme kategori: Film


 • Hytech AS – Air Safe Trolley


  Kategori: 3D


  Vi fikk i oppdrag av Hytech AS om å lage en 3d render av et produkt kalt Air Safe Trolley hvor vi lagde flere forskjellige renders av produktet. Her har dere endel av de andre vinklene:

  Les Mer


 • Sandnes Historielag – Redigering av møter


  Kategori: Film


  Sandnes Historielag har som de fleste andre historielag mange forskjellige møter der de har forskjellige foredragsholdere i løpet av året. De har i flere år drevet med streaming men hatt profesjonelle folk, men dette ko...

  Les Mer


 • Fabel Media – 3D animasjon med droneskudd


  Kategori: 3D


  Vi fikk i oppgdrag av Fabel Media til å lage en 3d animasjon og render på ett droneskudd for å vise nye boliger i Tasta. Selve filmklippet ble levert av kundens å har vi tracket og satt dette sammen. Bilder fra animasjo...

  Les Mer


 • Hamstead Soundworks Ltd Render av Odyssey Pedal


  Kategori: 3D


  Vi fikk ett annet oppdrag fra Hamstead Soundworks i fra england om å lage en render av ett annet nytt produkt de hadde, Odyssey Pedal. En analog pedal. Dette skulle være så fotorealistisk så mulig fra flere vinkler. Her...

  Les Mer


 • Hamstead Soundworks Ltd Render av Comet Overdrive Pedal


  Kategori: 3D


  Vi fikk i oppdrag av engelske Hamstead Soundworks av å lage 3D render av en av deres nyeste produkt, Comet Overdrive Pedal. Vi fikk i oppdrag i å gjøre det så fotorealistisk så mulig fra flere vinkler. Her har du en an...

  Les Mer


 • CRE8 System WCS Film


  Kategori: Film


  Vi lagde en film for Cre8 System sitt Wellhead Control System. En fin utfordring i en tett kontaineren der vi hadde en veldig liten tidsperiode å filme, den var kun "filmbar" i 2 dager før den skulle under sjøen.

  Les Mer


 • Rogaland Historielag – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  Vi lagde en hjemmeside for Rogaland Historielag. Rogaland Historielag er jo i toppen av paraplyet av de historielagene i rogaland, så de har hundrevis av bøker så det var viktig få disse frem salget av disse på en god måte, samtidig som artikler og arrangement skulle enkl...

  Les Mer


 • ONS Hall 9 Visualisering


  Kategori: 3D


  En utstiller ønsket å flytte fra en hall til en annen, dette var en utstiller som var sterk tilknyttet fornybar og alternativ energi. Dette ble forespurt til vår klient som vi lagde dette prosjektet for som ville at utstiller skulle plasseres med Clean Energy park.

  Les Mer


 • Film for Cre8


  Kategori: Film • Sandnes Historielag – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  Vi lagde hjemmesiden for Sandnes Historielag. Dette er en side som skulle vise hva de drev meg, videoer/streams fra møtene og vise frem bøkene de hadde til salgs. Vi holdt oss til fargen de brukte før og har brukt til andre ting.

  Les Mer


 • 2Stabilise – Subsea 3D Animasjon & Visualisering


  Kategori: 3D


  Vi lagde en 3D animasjon av en subsea installasjon for å vise hvordan det kunne gjøres. Vi lagde flere vinkler som de kunne bruke med flere forskjellige kameravinkler. Her har du flere bilder: ...

  Les Mer


 • Tasta Historielag – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  For Tasta Historielag så måtte vi importere tusenvis av html filer og konvertere til wordpress, det var en intressant utfordring, naturligvis så skulle siden se moderne ut men fortsatt holde på de verdiene de har men og være enkel å bruke.

  Les Mer


 • Rifle-Precision-System – Hjemmeside


  Kategori: Jobber


  Vi lagde en nettbutikk for Rifle-Precision-System og deres søster selskap Sk-guns, her var det viktig å kunne ha både priser på norsk og i euro, som automatisk skiftet når man var logget inn på siden. Det var også viktig å kunne shippe ut til utlandet.

  Les Mer


 • Rogaland Historielag – Rollups


  Kategori: Grafisk


  Vi lagde rollups for Rogaland Historielag som de brukte i forskjellige lokaler for å fremme hva de gjør. Vi holdt dem relativt like med i stilen de ønsket.

  Les Mer